top of page

3.

Muziekles

Music & Move biedt muzieklessen aan in twee verschillende vormen; muziekeducatie en gitaarles. 
Muziekeducatie betreft muzieklessen voor het basis- en speciaal onderwijs. In deze lessen werken wij binnen een thema aan de muzikale vaardigheden en beoogde doelen. Tevens kan Sara Beentjes van Music & Move als muziekcoach bij jou op de school komen om docenten te coachen in het geven van muziekles.
Gitaarles wordt privé of in een kleine groep van maximaal 4 personen gegeven. Tijdens de gitaarles wordt er middels diverse oefeningen en repertoire gewerkt aan jouw persoonlijke doelen. 
Alle lessen zijn te boeken als losse les of lessenreeks.

Waarom muziek maken?
Ten eerste is muziek maken gewoon ontzettend goed voor je brein! De linker hersenhelft (spraak en intellect) en de rechter hersenhelft (gevoel en emotie) worden tijdens het muziek maken namelijk sterk met elkaar verbonden.  Muziek maken zorgt voor een stimulatie van de emotionele, zintuigelijke, motorische, spraak- én taalontwikkeling.  Daarnaast is het samen muziek maken goed voor de sociale vaardigheden en kan het zorgen voor een positiever zelfbeeld.


Voor wie is muziekles?
Muziek maken kan iedereen! Maar voor wie organiseert Music & Move de muzieklessen?
- Basis- en speciaal onderwijs

- Docenten die vaardiger willen worden in het geven van muziekles
- Personen die de basisvaardigheden van het spelen op akoestische- of elektrische gitaar willen leren


Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan een kijkje op de pagina Muziekeducatie voor muziekles voor het onderwijs of Gitaarles. Hier kun je meer vinden over de thema's die te boeken zijn en hoe een gitaarles bij Music & Move eruit ziet. 
 

bottom of page