top of page

Privé- en groepslessen

Ben je opzoek naar een privéles om jouw dansskills te verbeteren of ter voorbereiding van jullie bruiloft?
Of zoek je een bedrijf die groepsles(sen) verzorgt voor een kinderfeestje, jouw dans/sportschool of een cultureel evenement?
Dan zit je bij Music & Move goed!

Image by Adam Littman Davis

Privélessen

Bij Music & Move kun je terecht voor verschillende privélessen. 
Alle privélessen zijn als eenmalige les of lessenreeks te boeken. Tevens heb je een keuze uit een lesduur van 60 of 90 minuten per les.
Voorafgaand aan de les worden jouw wensen en verwachtingen besproken een meegenomen in de voorbereiding van de les.

Bruiloft
Tijdens deze privéles(sen) kan er gewerkt worden aan een op maat gemaakte bruidschoreografie of een desgewenste dansstijl. 

Feest
Binnenkort een feestje en wil jij de show stelen? Boek dan nu een privéles om alleen of samen met iemand anders een swingende choreografie of flashmob aan te leren.

Auditie
Wil jij auditie doen voor bijvoorbeeld een dans(voor)opleiding, dansgroep, musical enzovoort?
Bij Music & Move kun je terecht voor privéles(sen) om je dansskills te verbeteren in vele dansstijlen. Techniek, presentatie, improvisatie en choreograferen zijn onder andere skills die geoefend kunnen worden. 


De prijs van een privéles is op aanvraag en afhankelijk van eventuele zaalhuur, materiaalgebruik en het aantal deelnemers (flashmob). 

Staat jouw privéles er niet tussen of ben je benieuwd of de gewenste dansstijl te boeken is? Neem gerust contact op.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Tarieven.

Groepslessen


Dans- of sportschool
Zoek jij voor jouw dans- of sportschool iemand die danslessen kan verzorgen? Bij Music & Move ben je aan het goede adres. De lessen zijn te boeken als losse les of als lessenreeks van minimaal 4 keer. 
Te boeken dansstijlen: klassiek ballet, streetdance, hiphop, modern, jazzdance, modern jazz, peuter- en kleuterdans en dancemix
Lesduur: 45 minuten voor peuter- en kleuterdans, 60 of 90 minuten voor de overige dansstijlen. 

 

Kinderfeestje 
Ben jij gek op dansen én (bijna) jarig? Dan is een kinderfeestje bij Music & Move iets voor jou! Tijdens dit kinderfeestje gaan we aan de hand van een thema óf dansstijl verschillende dansmoves leren, doen wij dansspellen en maken wij een choreografie. Natuurlijk is er ook tijd voor wat limonade met wat lekkers.
Te boeken thema's: dieren, beroepen, modeshow, sprookjes, videoclip
Te boeken dansstijlen: streetdance, hiphop, jazzdance en dancemix
Lesduur: 60 of 90 minuten
Minimum deelnemers: 5

Cultureel of sportevenement
Binnenkort een evenement waarbij er lekker gedanst mag gaan worden? Music & Move organiseert laagdrempelige dansworkshops voor jong en oud. Er is keuze uit twee structuren:
1. Begin en eind
Deze workshop heeft een begin en een eind wat wil zeggen dat er geen in- en uitloop tijdens de workshop plaatsvindt en de deelnemers tijdens de workshop aan een eind choreografie werken. 
2. In- en uitloop 
Deze workshop bestaat uit losse oefeningen waardoor deelnemers gemakkelijk in en uit kunnen lopen en direct mee kunnen doen. 

Te boeken dansstijlen: streetdance, hiphop, jazzdance, modern en dancemix
Lesduur: 30, 45 of 90 minuten. Bij 30 minuten les geldt een minimum van 2 workshops. 

De prijzen van een groepsles zijn op aanvraag en afhankelijk van het soort les, eventuele zaalhuur en het aantal deelnemers.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Tarieven.

bottom of page